Zakelijk

Individuele coaching
Zowel mensen in loondienst als zelfstandige ondernemers kunnen bij ons terecht. De coaching van MGNN richt zich op iedere werknemer, werkgever, leidinggevende of ondernemer die zich in professioneel opzicht wil ontwikkelen. Onze coaching geeft diepgaande zelfreflectie en zorgt voor nieuwe inspiratie en kennis op de zakelijke weg die u wilt en kunt gaan.

Bij ons kunt je jezelf verbeteren in persoonlijke effectiviteit en communicatie, persoonlijk leiderschap, leidinggeven, executive coaching, een juiste balans tussen werk en privé, loopbaancoaching, sollicitatiecoaching, interculturele effectiviteit en teamcoaching. Onze coachingstrajecten zijn altijd maatwerk.

Coaching van een team
Zoals het mogelijk is een individu te coachen, kun je ook een team coachen. MGNN brengt de problematiek in kaart en weet daarbij met goede en open gesprekken de groepsdynamiek weer op gang te brengen. Op een menselijke en inhoudelijk verantwoorde wijze komen we met zijn allen tot een gezamenlijke oplossing. Want een team, en dus een bedrijf, dat maak je samen.

Conflict coaching
Omdat meer dan zestig procent van het ziekteverzuim bij bedrijven gebaseerd is op psychische klachten die te maken hebben met conflictueuze situaties op het werk, mag duidelijk zijn dat conflict coaching van groot belang is. Conflicten die niet goed gemanaged worden leiden niet alleen tot een hoog ziekteverzuim maar ook tot motivatieverlies, slechte werksfeer, uitstroom van gekwalificeerd personeel en negatieve bedrijfsresultaten. Met de objectieve menselijke conflict coaching door MGNN kunnen conflicten worden opgelost wat de sfeer en de bedrijfsresultaten ten goede komen.